Advertentienummer: K2874

Advertentie details

Thema:
Communicatie / PR
Werving / Selectie
Vorm:
Cursus / Training / Workshop
Waar:
Weert Noord
Weert Midden
Weert Zuid
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Kennis aangeboden

Lange omschrijving

Graag leer ik mensen de kunst van het werven van fondsen aan. Hiermee wil ik voorkomen dat mijn (brede) kennis op dit vlak verloren gaat. Daarbij hoop ik dat jij daarna in jouw dorp of wijk verenigingen wil helpen hun droom waar te maken!

Al een groot aantal jaren tijdens mijn werk bij Punt Welzijn en na mijn pensionering met mijn eigen bedrijf(je) heb ik talloze verenigingen en organisaties kunnen helpen bij het vinden van voldoende middelen om hun dromen waar te te maken. Omdat ik ongetwijfeld niet beschik over het eeuwige leven, wil ik nu graag in actie komen om alle opgedane kennis en kunde op het brede gebied van fondsenwerving aan anderen over te dragen. Het zou jammer zijn wanneer die kennis met mij verdwijnt. Dit temeer omdat er nauwelijks of geen professionele of vrijwillige fondsenwervers in de regio Weert en zelfs in Limburg en delen van Brabant aanwezig zijn.
Ik mik er daarbij op om uiteindelijk per wijk of dorp in de regio Weert één of twee vrijwilligers op te leiden. Die zouden dan wat mij betreft op afroep beschikbaar kunnen zijn om verenigingen te helpen zoeken naar het ontbrekende geld/middelen. Dit dus om mooie initiatieven te kunnen realiseren.

Als je belangstelling mocht hebben om je op deze wijze als vrijwilliger voor het verenigingsleven in je dorp, stad of wijk in te zetten of wanneer je op zoek bent naar aanvullende informatie hierover? Neem dan met mij contact op via: 06-11095654 of via 0495-562982.

 

 

Tegenprestatie

Het zou fijn zijn wanneer je  de opgedane kennis en inzichten in wil zetten voor verenigingen of organisaties in je eigen wijk of dorp.
Dit door hen te helpen bij het werven van middelen voor mooie, extra en nieuwe projecten of initiatieven.