Punt Welzijn Sociale Marktplaats Blog

11 SEP - VERVALT: Workshop bladen maken voor verenigingen (gratis)

De workshop gaat helaas niet door.

Op maandag 11 september organiseert het Vrijwilligerscollege Weert een workshop Bladen maken voor vrijwilligers in Weert.  Deze workshop wordt verzorgd in samenwerking met Editoo bv uit Arnhem.

Tijdens de workshop draagt Editoo oplossingen aan voor uw communicatievraagstuk binnen uw vereniging/organisatie. In de workshop ontdekken bladenmakers in spé wat er allemaal komt kijken bij het maken van een mooi blad. De deelnemers krijgen een paar simpele handvatten en tips aangereikt waarmee hun communicatie snel sprongen vooruit maakt.

- Hoe maak ik een pagina op? 

- Waar gebruik ik welke foto? 

- Gedrukt of digitaal? 

- Welke communicatie waar? 

- Hoe levert ons blad geld op?

Tijdens de workshop worden praktische oefeningen gedaan.

Voor de workshop mag het Vrijwilligerscollege gebruik maken van een ruimte in Bibliocenter aan de Wilhelminasingel 250 in Weert. U vindt deze ruimte op de eerste verdieping. Verder krijgt u een kop koffie of thee van de Koffieboekerij door het Vrijwilligerscollege aangeboden. De workshop vindt in de middag plaats, van 14.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden voor deze workshop kan tot eind augustus via dit aanmeldformulier. In verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen is het beslist noodzakelijk vooraf in te schrijven.