Advertentienummer: V2104

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Zorg
Wanneer:
Middag
Waar :
Stramproy
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Op vrijdagmiddag van 14.00 uur tot16.00 uur zoeken we enthousiaste vrijwilligers die met de cliënten uit zorgcentrum Rust in Roy willen gaan wandelen en aansluitend een kopje koffie willen drinken.

Het gaat hier om een gezamenlijke groepsactiviteit. In beweging komen, de wind  op je huid voelen. Voor sommige ouderen is dat een luxe. Maakt u voor hen het verschil?

Houdt u van wandelen, heeft u affiniteit met ouderen en bent u in staat om fysiek  een rolstoel te kunnen duwen  dan zijn we op zoek naar u.

Neem voor meer informatie over deze (of andere vacatures) vrijblijvend contact op met mevrouw Rinie Driessens, coördinator vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne

Tegenprestatie

Leuk dat u interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.


Als vrijwilliger bent u van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, uw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten of een wandeling maken dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!

Vrijwilligers zijn door ons goed verzekerd en geïnformeerd en krijgen daarnaast o.a. een kerstpakket, scholingen en een jaarlijkse feestavond aangeboden.

Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.