Advertentienummer: V2106
Aanmaakdatum: 04-07-2018

Advertentie details

Thema (soort werk):
Bewegen (sport en spel)
Hand-en spandiensten
Maatje / Coach
Voor wie:
Individuen
Leerlingen
Waar (locatie van het werk):
Stramproy
Wanneer:
Ochtend
Middag
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Fit blijven en  zo lang mogelijk goed kunnen bewegen. Dit is de wens van ons allemaal. Levert u graag een bijdrage aan deze wens van cliënten in zorgcentrum Rust in Roy.

De afdeling fysiotherapie zoekt vrijwilligers die interesse hebben in het begeleiden van cliënten, o.a door hen te halen en brengen naar de therapiezaal. Waar mogelijk wordt u tevens de mogelijkheid geboden om , in nauw overleg met de fysiotherapie, cliënten te ondersteunen en te instrueren bij bepaalde oefeningen of om samen te wandelen enz. Als vrijwilliger werkt u ten alle tijden samen met een fysiotherapeut.

Affiniteit met ouderen, geduld, inlevingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden zijn gewenst.

Neem voor meer informatie over deze (of andere vacatures) vrijblijvend contact op met mevrouw Rinie Driessens, coördinator vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne

 

Tegenprestatie

Leuk dat u interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, uw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten of een wandeling maken dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!

Vrijwilligers zijn door ons goed verzekerd en geïnformeerd en krijgen daarnaast o.a. een kerstpakket, scholingen en een jaarlijkse feestavond aangeboden.

Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.