Advertentienummer: V2158
Aanmaakdatum: 02-11-2018
Deze advertentie loopt tot: 06.05.2019

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Voor wie:
Individuen
Waar (locatie van het werk):
Molenakker
Wanneer:
In onderling overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Ze gaat graag shoppen en reist graag met de trein. Hierbij heeft ze de hulp nodig, alleen reizen lukt niet en ze moet soms afgeremd worden in haar koopgedrag. Het werkt prima wanneer de begeleiding tevoren met haar afspreekt wat ze mag kopen. Ze kan heel veel zelf en geniet van gezelschap, al laat ze dit misschien niet altijd zien.  Een kopje koffie drinken in de stad hoort er ook bij. Ze woont samen met 6 medebewoners op Penbalk 2 in Weert.

De groepsbegeleiding maakt samen met de vrijwilligster de planning voor de uitstapjes. De gewenste dag voor de start van de uitstapjes is op woensdagmiddag: er is dan begeleiding meteen bereikbaar. Daarna kan er ook op andere dagen gepland worden en zal de groepsbegeleiding voor haar vrij vragen op het werk etc.

 We zijn op zoek naar een vrouwelijke vrijwilligster met geduld, die het leuk vindt om met mensen met een licht verstandelijke beperking contact te onderhouden en activiteiten te ondernemen. 

Tegenprestatie

Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van hun bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen St. Anna is leuk en geeft voldoening. Je legt nieuwe contacten en krijgt de kans om ervaring op te doen met het werken met verstandelijk gehandicapte mensen. Naast een kennismaking en een rondleiding hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Hierover wordt alles verteld in het eerste oriënteerde gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!