Advertentienummer: V2189
Aanmaakdatum: 29-01-2019

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Vervoer
Voor wie:
Individuen
Waar (locatie van het werk):
Centrum
Graswinkel
Groenewoud
Keent
Moesel
Wanneer:
Middag
Wekelijks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

We zijn op zoek naar vrijwilligers die voor extra sfeer en ondersteuning kunnen zorgen binnen één van onze huiskamers van Stichting Dagopvang Weert. Als vrijwilliger binnen een huiskamer zorg je voor een gastvrije ontvangst, bied je bewoners een kopje koffie aan, zorg je voor sfeer, voer je een gesprek, kijk je samen tv of speel je een spel. Er is veel mogelijk mits afgestemd op de wensen en behoeften van de gasten.

De werktijden zijn afhankelijk van de door jou gekozen huiskamer.

Vrijwilligers kunnen middels hun extra aandacht en ondersteuning bijdragen aan het welbevinden van onze cliënten. Wil jij je een paar uur per week inzetten voor het welzijn van onze gasten dan horen we heel graag van je.

Affiniteit met ouderen, inlevingsvermogen, geduld, goede communicatieve vaardigheden, eigen initiatief en zelfstandigheid zijn gewenst.

Neem voor meer informatie over deze (of andere) vacature(s) vrijblijvend contact op met dhr. Johan Wouters, 06-29017534, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Dagopvang Weert. Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Dagopvang Weert, www.huiskamerweert.nl.

Tegenprestatie

U wordt ondersteund door en werkt in een mooi vrijwilligersteam!