Advertentienummer: V2210
Aanmaakdatum: 12-03-2019
Deze advertentie loopt tot: 12.09.2019

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Hulpverlening
Voor wie:
Groepen
Individuen
Leerlingen
Waar (locatie van het werk):
Centrum
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Doordeweeks
Weekend
Wekelijks
Tijdens vakanties
In onderling overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Als vrijwilliger binnen de huiskamer op de afdeling zorg je voor een gastvrij ontvangst, biedt bewoners een kopje koffie aan, zorgt voor sfeer, voert een gesprek, en biedt ondersteuning bij de broodmaaltijd. Daarnaast zijn er nog veel mogelijkheden tot kleine activiteiten met onze bewoners: Van een spel spelen tot het maken van een korte wandeling, er is nog veel mogelijk. Wellicht wil je wel samen met de bewoners een cake bakken !

Op dit moment zijn we op zoek naar vrijwilligers die op dinsdag of vrijdagochtend willen werken. Ook in de namiddag van plm 16.00 - 19.30 is nog plek.

Mocht je interesse hebben of een keer mee willen lopen dan horen we graag van je.

Neem voor meer informatie over deze (of andere) vacature(s) vrijblijvend contact op met dhr. John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Affiniteit met ouderen, inlevingsvermogen, geduld, goede communicatieve vaardigheden en eigen initiatief zijn gewenst.

 

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!

Vrijwilligers zijn door ons goed verzekerd en geïnformeerd en krijgen daarnaast o.a. een kerstpakket, scholingen en een jaarlijkse feestavond aangeboden.

Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.