Advertentienummer: V2211
Aanmaakdatum: 12-03-2019
Deze advertentie loopt tot: 12.09.2019

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Hand-en spandiensten
Hulpverlening
Voor wie:
Individuen
Leerlingen
Waar (locatie van het werk):
Centrum
Wanneer:
Middag
Wekelijks
In onderling overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Op dinsdagmiddag is er binnen Zorgcentrum Ververshof de activiteit geheugentrainig. Er zijn verschillende groepen actief die allemaal op hun eigen niveau enthousiast bezig zijn met een vorm van geheugentraining. Dit kan puzzelen zijn, quizvragen beantwoorden, woordzoekers, rebussen enz.

We zijn op zoek naar een enthousiaste en geduldige vrijwilliger die het leuk vindt om samen met een andere vrijwilligster een groepje bewoners tijdens deze activiteit te begeleiden. Jouw taak zal vooral zijn te ondersteunen bij het halen/brengen van de bewoners. Ze gastvrij te ontvangen en een kopje koffie aan te bieden en waar nodig te ondersteunen tijdens de activiteit.

Ondanks dat de activiteit geheugentraining heet is het sociale contact en het gezellig samenzijn net zo belangrijk en waardevol tijdens deze activiteit.

Neem voor meer informatie over deze (of andere) vacature(s) vrijblijvend contact op met dhr. John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!

Vrijwilligers zijn door ons goed verzekerd en geïnformeerd en krijgen daarnaast o.a. een kerstpakket, scholingen en een jaarlijkse feestavond aangeboden.

Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne