Advertentienummer: V2219
Aanmaakdatum: 28-03-2019

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Organiseren
Zorg
Voor wie:
Individuen
Waar (locatie van het werk):
Biest
Centrum
Wanneer:
Middag
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Bewoners uit zorgcentrum Hieronymus ontmoeten elkaar in de aula, het kloppend hart .Gedurende verschillende momenten per week worden er in de aula activiteiten georganiseerd.Graag komen we in contact met vrijwilligers, die het leuk vinden om activiteiten te begeleiden en mede te organiseren. U nodigt geïnteresseerde bewoners uit om deel te nemen, begeleidt hen naar de aula en begeleidt de activiteiten. Als vrijwilliger schenkt u tevens  een vers bakje koffie, maakt u een praatje en levert u een bijdrage aan een gezellige sfeer.  We zoeken vooral kandidaat vrijwilligers  donderdagnamiddag. Heeft u interesse, dan nodigen wij u van harte uit om te reageren op deze vacature.

 Neem voor meer informatie over deze (of andere) vacature(s) vrijblijvend contact op met mevr. Rinie Driessens coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

 

Tegenprestatie

 Leuk dat u interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, uw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten of een wandeling maken dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!

Vrijwilligers zijn door ons goed verzekerd en geïnformeerd en krijgen daarnaast o.a. een kerstpakket, scholingen en een jaarlijkse feestavond aangeboden.

Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.