Advertentienummer: V2248
Aanmaakdatum: 19-06-2019

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Zorg
Voor wie:
Groepen
Individuen
Waar (locatie van het werk):
Keent
Wanneer:
Middag
Wekelijks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

We hebben op een dag gemiddeld tussen de 30 en de 35 mensen in huis. We bieden dan drie activiteiten tegelijkertijd aan, waaruit de cliënten kunnen kiezen. Iedere dag is er ook een externe activiteit waaraan gemiddeld 6 tot 12 cliënten deelnemen.

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om op:

- Maandagmiddag
- Tussen 13.45 uur en 15.15 uur
- Mee willen wandelen met onze cliënten

Onze mensen genieten erg van buiten wandelen bij mooi weer. We hebben dan altijd voldoende hulp nodig, om mensen in de arm te nemen, rolstoelen te duwen en een oogje in het zeil te houden. Dit betekent dat we wandelen alleen kunnen aanbieden als we voldoende vrijwilligers hebben. Dus mocht je zelf ook een buitenmens zijn en zin en tijd hebben om met ons mee te gaan wandelen, dan horen we dit graag!

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die energie uitstraalt, sociaal is ingesteld, kan luisteren en in gesprek kan gaan met mensen, stimuleert en oog heeft voor sfeer en gezelligheid.  

Heb je interesse? Je kan altijd eens vrijblijvend meelopen en een kijkje komen nemen. We zullen een kennismakingsgesprek plannen waarin we e.e.a. kunnen toelichten en vragen vanuit jouw kant kunnen beantwoorden.

Onze cliënten zouden heel erg blij zijn met je hulp. We horen graag van je!

Contact:

Mail: acwe-medewerkers@sgl-zorg.nl, t.a.v. Michele van Calker of Flore Snellen
Telefoonnummer: 045-800 01 30

Bijzonderheden:
Het inleveren van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is verplicht. De kosten hiervoor zijn voor rekening van de organisatie. 

 

Tegenprestatie

Je bent van harte welkom als vrijwilliger bij SGL! Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde. Je wordt op een positieve manier betrokken bij een team; je werkt samen met anderen - medewerkers en vrijwilligers. Je draagt een steentje bij aan het welzijn en welbevinden van onze cliënten. En zelf krijg je er ook iets voor terug: je ontmoet veel mensen waarbij je jouw specifieke kwaliteiten kunt inzetten voor de ander. Zo creëer je met name ook een stukje persoonlijke aandacht voor jezelf; plezier door contact te hebben met anderen, zingeving en een saamhorigheidsgevoel. 

Kortom: we waarderen je komst en hulp bij allerlei activiteiten. Een verrijking voor jezelf én onze cliënten.Bij SGL ben je goed verzekerd en geïnformeerd, kun je rekenen op ondersteuning, worden onkosten vergoed en worden scholingen aangeboden.