Advertentienummer: V2249
Aanmaakdatum: 20-06-2019
Deze advertentie loopt tot: 20.12.2019

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Voor wie:
Groepen
Waar (locatie van het werk):
Groenewoud
Wanneer:
Avond
Wekelijks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Op vrijdag- en zaterdagavond genieten onze cliënten van een drankje met iets lekkers erbij. Als vrijwilliger assisteer je de begeleider, help je de cliënt door drankjes in te schenken of bijvoorbeeld nootjes bij te vullen. Denk hierbij aan gezellig samen een praatje maken, een TV-programma kijken, een spelletje spelen of tijdens zomeravonden heerlijk samen buiten zitten. Als gastvrouw of gastheer draagt u enorm bij aan een stukje gezelligheid bij onze cliënten! Cliënten verheugen zich op uw aanwezigheid!

SGL is een stichting voor volwassen gehandicapten. SGL ondersteunt, begeleidt en verzorgt cliënten met een hersenletsel en/of een lichamelijke handicap op het gebied van behandeling, dagbesteding, begeleiding thuis, logeren en wonen. Meer dan 70% van onze cliënten heeft een hersenletsel, bijvoorbeeld naar aanleiding van een CVA (beroerte), tumor, hartstilstand, ongeval etc. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.sgl-zorg.nl.

Functie eisen:
Van de vrijwilliger wordt een grote mate van zelfstandig functioneren gevraagd.

Verder:
- Inlevingsvermogen in- en affiniteit hebben met de doelgroep;
- Respectvolle bejegening;
- Goed met cliënten kunnen omgaan; uit kunnen gaan van de mogelijkheden van de cliënt;
- Betrouwbaar;
- Kennis en vaardigheden;
- Afspraken nakomen;
- Vriendelijk en rustig kunnen handelen.
 

Bijzonderheden:
Het inleveren van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is verplicht. De kosten hiervoor zijn voor rekening van de organisatie.

Wij zoeken een vrijwilliger voor wekelijks op vrijdag- en zaterdagavond. 

 

Tegenprestatie

Je bent van harte welkom als vrijwilliger bij SGL! Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde. Je wordt op een positieve manier betrokken bij een team; je werkt samen met anderen - medewerkers en vrijwilligers. Je draagt een steentje bij aan het welzijn en welbevinden van onze cliënten. En zelf krijg je er ook iets voor terug: je ontmoet veel mensen waarbij je jouw specifieke kwaliteiten kunt inzetten voor de ander. Zo creëer je met name ook een stukje persoonlijke aandacht voor jezelf; plezier door contact te hebben met anderen, zingeving en een saamhorigheidsgevoel.

Kortom: we waarderen je komst en hulp bij allerlei activiteiten. Een verrijking voor jezelf én onze cliënten.Bij SGL ben je goed verzekerd en geïnformeerd, kun je rekenen op ondersteuning, worden onkosten vergoed en worden scholingen aangeboden met name op het gebied van dementie, NAH en afasie.