Advertentienummer: V2291

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Maatje / Coach
Voor wie:
Individuen
Waar (locatie van het werk):
Centrum
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Doordeweeks
Weekend
Maandelijks
Tijdens vakanties
In onderling overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Een aantal jonge cliënten met de ziekte van Huntington, woonachtig aan het Zorgplein Martinus zijn op zoek naar een maatje die er plezier aan beleeft om samen leuke dingen te ondernemen. Denk hierbij aan boodschappen doen, een blokje om, gezellig samen naar de stad,  naar de bioscoop of ergens een kopje koffie te gaan drinken.

Het samen gezellige dingen ondernemen schept een band.

Als vrijwilliger word je goed begeleid in het omgaan met cliënten met de ziekte van Huntington. Samen met de cliënt, contactpersoon en de mensen waarmee je werkt, maak je afspraken en bespreek je de mogelijkheden en wensen van de cliënten en van jezelf.

Bent je enthousiast? Neem voor meer informatie over deze (of andere) vacature(s) vrijblijvend contact op met mevr. Rinie Driessens, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan. Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor de cliënten én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!

Vrijwilligers zijn door ons goed verzekerd en geïnformeerd en krijgen daarnaast o.a. een kerstpakket, scholingen en een jaarlijkse feestavond aangeboden.

Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.