Advertentienummer: K2293
Aanmaakdatum: 26-09-2019

Advertentie details

Thema:
Communicatie / PR
Organiseren
Voor wie:
Individuen
Vorm:
Activiteit door of via Punt Welzijn
Vraag/aanbod:
Kennis aangeboden

Lange omschrijving

Je hebt een leuk evenement georganiseerd. Maar hoe breng je dat onder de aandacht van de pers? Hoe schrijf je een persbericht? Om een antwoord te geven op die vragen organiseert Punt Welzijn in samenwerking met Arjanne van Voorst, verslaggeefster en fotografe van ViaLimburg, een interactieve workshop over het schrijven van een aantrekkelijk persbericht.

Met allerlei schrijfopdrachten leer je hoe je een persbericht schrijft en hoe je de aandacht trekt. Vergeet niet pen en papier of tablet/laptop mee te nemen. Deelnemers die dat willen, kunnen hun eigen persbericht meebrengen om samen te bekijken. 

De workshop vindt plaats op maandagavond 21 oktober van 19.00 tot ca. 20.30 uur in het Keenter Hart (Sint Jozefskerkplein 3 te Weert). Inloop is vanaf 18.45 uur en voor een lekkere kop koffie/ thee wordt gezorgd.
De workshop is gratis. Aanmelden kan via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgci5Uac8Dnv4TNoINKSIxIUQ8BT92dMds5NFxDSp9M5Wk6g/viewform

Punt Welzijn is een brede welzijnsorganisatie in beweging. We zijn er voor iedereen in de gemeente Weert. Punt Welzijn brengt mensen samen, zo ook op het gebied van kennis en deskundigheidsbevordering. Wij doen dit bijvoorbeeld door workshops te organiseren. Heb je een idee voor een workshop of wil je als vrijwilliger ergens meer kennis over opdoen? Laat het ons dan weten.

 

Tegenprestatie

Heb je een interessant onderwerp! Neem dan contact met ons op!