Advertentienummer: V2294
Aanmaakdatum: 09-10-2019

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Voor wie:
Individuen
Waar (locatie van het werk):
Groenewoud
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Tijdens vakanties
In onderling overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Ben jij die gezellige koffiedame/heer die graag een praatje maakt en onze oudere bezoekers gastvrij wil ontvangen? Binnen de ontmoetingsruimte van Nedermazehof zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke en gastvrije vrijwilliger die ons team wil komen versterken. Denk bij de taken aan: bezoekers gastvrij ontvangen, koffie verstrekken, een praatje maken, bar en opruimwerkzaamheden, kassa beheer, evt ondersteunen bij het eetpunt, toezicht houden en/of kleine welzijnsactiviteiten aanbieden.
Klantvriendelijkheid, zelfstandigheid, goede communicatieve vaardigheden en affiniteit met ouderen is gewenst.

Wij zijn op zoek naar versterking voor de maandagmiddag van 13.00 tot plm 16.30 uur, en op woensdag en vrijdagochtend, van 9.00 tot plm 13.00 uur.

Neem voor meer informatie over deze (of andere vacatures) vrijblijvend contact op met dhr. John Seuren, coördinator vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne.

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!

Vrijwilligers zijn door ons goed verzekerd en geïnformeerd  en krijgen daarnaast o.a. een kerstpakket, scholingen en een jaarlijkse feestavond aangeboden.

Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.