Advertentienummer: V2336

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Zorg
Wanneer:
In onderling overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Onze vrolijke cliënt – begin 20 – kijkt er naar uit om samen met de vrijwilliger een taart of een cake te bakken voor bij de koffie. De vrijwilliger bakt met de cliënt iets lekker, helpt daar waar nodig is, vervolgens wordt er samen van de lekkernij gegeten en wordt er samen opgeruimd; dit wordt vooral in een ontspannen en gezellige sfeer gedaan. Spreekt u deze vacature aan? Dan bent u van harte welkom om te helpen!

SGL biedt zorg en ondersteuning aan mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel en/of dementie en hun naasten verder in het leven. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.sgl-zorg.nl.

Functie eisen:
Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die energie uitstraalt, sociaal is ingesteld, goed kan luisteren en in gesprek met mensen kan gaan, stimuleren en oog heeft voor sfeer en gezelligheid. 

Verder:
- Ervaring met bakken;
- Inlevingsvermogen in- en affiniteit hebben met de doelgroep;
- Respectvolle bejegening;
- Goed met cliënten kunnen omgaan; uit kunnen gaan van de mogelijkheden van de cliënt;
- Betrouwbaar;
- Afspraken nakomen.

Bijzonderheden:
Het inleveren van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is verplicht. De kosten hiervoor zijn voor rekening van de organisatie. 

Wij zoeken een vrijwilliger voor:
In onderling overleg.

 

Tegenprestatie

Tegenprestatie:
Je bent van harte welkom als vrijwilliger bij SGL! Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde. Je wordt op een positieve manier betrokken bij een team; je werkt samen met anderen - medewerkers en vrijwilligers. Je draagt een steentje bij aan het welzijn en welbevinden van onze cliënten. En zelf krijg je er ook iets voor terug: je ontmoet veel mensen waarbij je jouw specifieke kwaliteiten kunt inzetten voor de ander. Zo creëer je met name ook een stukje persoonlijke aandacht voor jezelf; plezier door contact te hebben met anderen, zingeving en een saamhorigheidsgevoel. 

Kortom: we waarderen je komst en hulp bij allerlei activiteiten. Een verrijking voor jezelf én onze cliënten.

Bij SGL ben je goed verzekerd en geïnformeerd, kun je rekenen op ondersteuning, worden onkosten vergoed en worden scholingen aangeboden.