Advertentienummer: M1178
Aanmaakdatum: 30-11--0001

Advertentie details

Thema:
Computer apparatuur / ICT
Gereedschap
Kantoorartikelen
Klusmateriaal
Wanneer:
Structureel
Vraag/aanbod:
Gevraagd

Lange omschrijving

Het nieuwe Repair Cafe Weert zoekt gereedschap en reparatie materiaal.

Het Repair Cafe Weert is voor alle inwoners van Weert en omstreken.
Locatie is Dr. Kuyperstraat 221 in Weert. We zijn dan van 13.00-16.00 open. Vervolgens houden we op elke 2e zaterdag van de maand het Repair Cafe. U kunt die dag een defect artikel (bijv. fiets, kapotte jas) meebrengen en mogelijk dat een van onze handige vrijwilligers die daar zijn, samen met u het artikel kan repareren. De reparatie zelf is kosteloos, eventueel gebruikt materiaal dient u echter wel te betalen. Bij het Repair Cafe draait het om duurzaamheid, sociale contacten en budgetvriendelijkheid. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie/thee.  Iedereen is welkom!

Omdat we de kosten zo laag mogelijk willen houden, zijn we afhankelijk van giften. Naast financiele ondersteuning hebben we ook juist diverse materialen nodig. U dient dan vooral te denken aan materialen die bij reparaties nodig zijn. Voorbeelden: gereedschappen, fiets-accessoires, naaimachine, ritsen, zekeringen,  etc, etc. U doet er uw medemens een groot plezier mee!

Tegenprestatie

Het Repair Cafe versterkt de duurzaamheid, sociale cohesie en budgetvriendelijkheid in de maatschappij. U draagt met uw gift een steentje bij!