Advertentienummer: K1614
Aanmaakdatum: 30-11--0001

Advertentie details

Thema:
Beleid
Besturen / Management
Communicatie / PR
Financieel / Sponsoring
Juridisch / Wetgeving
Organiseren
Voor wie:
Individuen
Verenigingen
Vorm:
Activiteit door of via het vrijwilligerscollege
Digitaal
Vraag/aanbod:
Kennis aangeboden

Lange omschrijving

Een organisatie die met vrijwilligers werkt moet van alle markten thuis zijn. Een gezond financieel beleid voeren, anticiperen op wet en regelgeving, mensen aansturen en vrijwilligers werven zijn nog maar enkele voorbeelden. PEP Den Haag (een organisatie die vrijwilligersorganisaties, bedrijven en professionals op het gebied van vrijwilligerswerk, emancipatie, mantelzorg en diversiteit in Den Haag ondersteunt) heeft een digitaal boek geschreven voor mensen die wegwijs willen worden op het gebied van besturen, organiseren, en verantwoorden.

Het E-boek biedt allerlei informatie, kennis, hulpmiddelen en tools waarmee je in korte tijd jouw organisatie kunt versterken, professionaliseren en efficiënter kunt werken aan een gezonde bedrijfsvoering.

Je hoeft dit E-boek niet van voor naar achteren door te lezen. Bepaal jouw eigen volgorde, vul aan of schrijf mee! Of start met de vitaliteitsscan en ontdek waar jouw hiaten liggen.

Tegenprestatie

Tip ons als je interessante e-learning workshops kent of andere informatie die voor vrijwilligersorganisaties handig kunnen zijn, dan kunnen we daarmee adverteren op goedbezigweert.nu. Mail jouw tip naar goedbezigweert@gmail.com of klik op 'direct reageren'.