Punt Welzijn Goedbezig Weert Blog

30 MEI - Comm op! Bedrijven helpen vrijwilligers organisaties met communicatie uitdaging

Goedbezig Weert organiseert eerste Comm op!  Deze vindt plaats bij Punt Welzijn in de Beekstraat. Drie vrijwilligersorganisaties worden ondersteund door 15 marketing en communicatie professionals.

Goedbezig Weert organiseert eerste Comm op!

Bedrijven aan de slag met communicatie uitdagingen van vrijwilligersorganisaties in Weert

Goedbezig Weert, onderdeel van Punt Welzijn, organiseert op 30 mei in Weert de eerste editie van het evenement Comm op! Het is de bedoeling dat op deze dag een team van Weerter communicatie- en marketingprofessionals vrijwillig werken aan het oplossen van de communicatie-uitdagingen van drie vrijwilligersorganisaties. Te denken valt aan uitdagingen op het gebied van naamsbekendheid, ledenwerving of relatiebeheer.

Ontstaan van het initiatief

Natasja van Eijsden, zelf communicatie professional, is initiatiefneemster en heeft contact gezocht met Goedbezig Weert om samen deze dag te organiseren. Natasja vertelt: “Ik heb meegedaan aan een soortgelijk project in Eindhoven en was meteen enthousiast. Omdat ik 'in between jobs' zat, had ik daar tijd voor. Ik dacht naderhand: Waarom hebben we dit niet in Weert? Want ik zie dat Weert veel mooie organisaties heeft die zich inzetten voor de samenleving. En of het nu om een sportvereniging, culturele vereniging of een evenement gaat, ik gun het vrijwilligersorganisaties om ze 1 dag per jaar vooruit te helpen met hun communicatie of marketing uitdagingen. Zodat wij ze een boost kunnen geven in het goede werk dat ze doen. Dat kan variëren van advies over hoe ze meer leden  kunnen krijgen, meer donaties kunnen ontvangen of meer bekendheid kunnen creëren.” 

Aanmelden vrijwilligersorganisaties

Heeft uw vrijwilligersorganisatie een communicatie uitdaging? Aanmelden voor Comm op! kan niet meer omdat de termijn is verlopen. Maar meld ons wel uw uitdaging via goedbezig@puntwelzijn.nl. Dan proberen we u hierin een stap op weg te helpen.