Punt Welzijn Goedbezig Weert Blog

Rabobank Clubkas Campagne

‘Rabobank Clubkas Campagne’

De Rabobank heeft de volgende informatie verspreid over hun Clubkas Campagne. Doe er uw voordeel mee!

We verdelen €125.000,00 dus doe mee!
In het werkgebied van Rabobank Weerterland en Cranendonck bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven invulling geven en verbeteren. Het ondersteunen is een van de manieren om lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Daarom organiseren wij de ‘Rabobank Clubkas Campagne’.

Rabobank leden stemmen

Tijdens de ‘Rabobank Clubkas Campagne’ kunnen klanten die lid zijn van Rabobank Weerterland en Cranendonck hun stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen. Deze stemmen zijn geld waard. De stemperiode start op 8 mei en loopt tot en met 23 mei 2018. De finaleavond is op 14 juni in de Poort van Limburg!

Meedoen?
Op www.rabobank.nl/weert vindt u de link naar de inschrijfmodule. Deze sluit op 23 april. Hoe eerder u inschrijft, des te langer duurt uw campagne-periode: de periode waarin uw achterban kan stemmen. Let op: ook al heeft u voorgaande jaren reeds deelgenomen, u dient zich toch opnieuw aan te melden. Bij de inschrijfmodule zijn ook digitale promotiemiddelen beschikbaar. Deze kunt u gratis downloaden.

Creativiteitsprijs

Voert uw vereniging of stichting de meest creatieve campagne om stemmen te winnen? Dan maakt deze kans op € 250,-! De winnaar van de creativiteitsprijs wordt bekend gemaakt tijdens de finaleavond. Kijk op onze site voor meer informatie.

 Daarnaast wordt de finaleavond gevuld met optredens van deelnemende clubs
Wilt uw vereniging of stichting zo'n optreden verzorgen? Stuur dan een e-mail naar communicatie.weert@rabobank.nl.

21.03.2018