Punt Welzijn Goedbezig Weert Blog

Goedbezig Beursvloer 2017 geslaagd!

Het Servicepunt Vrijwilligers van Punt Welzijn organiseerde op 9 oktober 2017 weer een beursvloer in Weert. Alles wat je op onze website kunt vragen of aanbieden als bedrijf of vrijwilligersorganisatie vond hier plaats in de praktijk!

                    

Bedrijven, vrijwilligersorganisaties, serviceclubs en scholen troffen elkaar bij Moonen Packaging en gingen enthousiast het gesprek met elkaar aan. Eindresultaat van de avond: Zeker 70 matches die gemaakt zijn en nog diverse afspraken die na de beursvloer verder besproken gaan worden. De beursvloer is een evenement om vrijwilligersorganisaties en bedrijven met elkaar in contact te brengen, waarbij samenwerking met gesloten beurs afgesproken wordt. Het Servicepunt Vrijwilligers van Punt Welzijn organiseerde deze beurs voor de tweede keer in Weert. Zodra wethouder Paul Sterk de gong geslagen had als start van de beursvloer ging iedereen enthousiast met elkaar in gesprek en kwamen al snel de eerste matchformulieren bij de beursvloernotaris binnen.

                      

Afspraken werden op deze manier schriftelijk vastgelegd. De Zonnebloem maakte in no time vier matches, met ondermeer Moonen Packaging, De Rabobank en de Sesamacademie. In de loop van de avond kwamen hier nog vier afspraken bij. Ook het Opleidingsorkest van Stedelijke Harmonie Sint Antonius ging als een speer. Zij zochten plekken om te kunnen optreden en die hebben ze op de beursvloer zeker gevonden! Land van Horne kwam ook bij de matches diverse malen voorbij, zo komt bijvoorbeeld Sveavita Mindfulness een workshop verzorgen bij een van de verzorgingshuizen in ruil voor pr. Brownies en Downies en BAM Woningbouw hebben diensten ter beschikking gesteld aan diverse verenigingen en de Rotary club gaat helpen met het vullen van de bloembakken bij Zuyderborgh in ruil voor een bijeenkomst over dementie en ouderenzorg.

                 

ZILVIE (Zingen is leuk) heeft een mooie match gemaakt met Foto Weert, de Ondernemersklankbord gaat Hart van Moesel ondersteunen, Stichting Besma en Brede School Markeent gaan samenwerken aan een kunstproject en zo kunnen we nog wel even doorgaan met voorbeelden noemen.

Wij bedanken ondermeer Ge Moonen voor het ter beschikking stellen van de kantine van Moonen Packaging en meehelpen bij het organiseren van onze beursvloer en Jeroen Slenders van Foto Weert voor de gemaakte foto's.