Punt Welzijn Goedbezig Weert Blog

Kennis

Kennis is pas waardevol als je deze kennis kunt delen en inzetten. Met kennis delen kun je vermenigvuldigen en krachten bundelen. Veel vrijwilligersorganisaties, verenigingen en clubs in de regio Weert kunnen extra kennis gebruiken op allerlei vlakken. Middels de rubriek kennis willen we het kennis-delen in Weert stimuleren. Het is mogelijk om naar kennis te vragen of om kennis aan te bieden. Door elkaars kennis te delen, staan we sterker en krijgen we meer voor elkaar. Ook het Vrijwilligerscollege Weert, onderdeel van het Servicepunt Vrijwilligers, adverteert in deze rubriek met gratis workshops en cursussen voor vrijwilligers en mantelzorgers in Weert.

Voorbeelden
Een vrijwilliger van een sportclub in Weert wil zijn kennis delen. Hij heeft een sponsorbeleid geschreven en geïmplementeerd en is bereid de aanpak en visie te delen met andere sportclubs. Als tegenprestatie vraagt hij sportmaterialen voor de kampweek van de jeugd.

Een ondernemer in PR en communicatie in Weert wil kennis delen door een workshop te organiseren voor vrijwilligersorganisaties en vraagt als tegenprestatie het gebruik van een sportaccommodatie voor het personeelsuitje.

Studenten van een mbo opleiding in Weert willen kennis delen door het geven een workshop over een digitaal programma voor de ledenadministratie. Zij vragen als tegenprestatie de medewerking aan een enquête.

Een burger uit Weert is in het dagelijkse leven manager en wil deze kennis delen en ervaring inzetten voor een vereniging in nood welke een reorganisatie nodig heeft. Als tegenprestatie vraagt hij slechts een taart.

Ga direct naar de kennis advertenties.