Advertentienummer: V2035

Advertentie details

Thema (soort werk):
Administratief
Gastheer/ Gastvrouw
Wanneer:
Ochtend
Waar :
Weert Midden
Voor wie:
Individuen
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Medewerker administratieteam voor de (niet financiële) administratie van de St. Martinusparochie

We zoeken een enthousiaste nieuwe medewerker om het administratieteam te komen versterken. De werkzaamheden zullen bestaan uit het ontvangen van parochianen op het kantoor, het aannemen van telefoontjes, verwerken van de binnenkomende post en emails en andere administratieve werkzaamheden.

De Sint Martinuskerk is de dekenale stadskerk van Weert. Deken Franken regelt de kerkdiensten en werkt samen met de leden van het Parochiekantoor, de leden van de kerkhofadministratie en diverse andere vrijwilligers om de Sint Martinuskerk draaiende te houden.

Het parochiekantoor is open van 10 uur tot 12 uur.  Voor de woensdagochtend en eventueel de vrijdagochtend  zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe medewerker om het team te komen versterken.

Deken Franken is op zoek naar een medewerker die voor langere tijd kan blijven en ook mogelijk in vakantieperiodes kan werken.

Klinkt dit interessant en wilt u meer weten of langskomen? Neem dan contact op met ons via onderstaande gegevens. Hopelijk tot snel!

Parochiekantoor Sint Martinuskerk

Tel: 0495 – 532110

parochiekantoor@sintmartinuskerk.nl

Tegenprestatie

We organiseren ieder jaar een bijeenkomst voor de vrijwilligers met een drankje en een hapje. Tevens zijn alle vrijwilligers bij ons verzekerd.