Advertentienummer: M2803

Advertentie details

Thema:
Sociaal contact
Vrije tijd/hobby
Activiteit:
Muziek luisteren/maken
Uitstapje maken
Bijzonderheden:
Rolstoelafhankelijk
Wanneer:
In overleg
Waar:
Elders
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Binnen het Centrum voor Epilepsiewoonzorg (CEW) wonen kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en epilepsie. Ook Patricia woont hier, een lieve vrouw van 37 jaar die een maatje zoekt voor wat extra muzikale aandacht!

Hoe fijn is het als iemand speciaal voor jou komt! Iemand die je dag een gouden randje geeft. Het is ontzettend waardevol, maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend…Daarom zijn we dringend op zoek naar maatjes die echt het verschil willen maken voor de bewoners van Kempenhaeghe.

Bijvoorbeeld voor Patricia, een lieve vrouw van 37 jaar. Samen met haar groepsgenoten woont Patricia binnen het Centrum voor Epilepsiewoonzorg in Sterksel. Patricia heeft een ernstige meervoudige beperking en is rolstoelafhankelijk. Ze heeft een klein sociaal netwerk en verdient wat extra aandacht.

Patricia houdt ervan om naar buiten te gaan, om te wandelen of te fietsen met de rolstoelfiets. Maar het meest kan Patricia genieten van muziek. Ze wordt ontzettend blij en vrolijk van het horen of maken van muziek. Ze laat dit non-verbaal ook duidelijk merken door te bewegen met haar armen en te stampen met haar voeten. Ook aan haar mimiek en houding kun je goed merken dat ze geniet. 

Samen muziek maken, liedjes luisteren of een evenement bezoeken waar muziek een rol in speelt. Patricia kan er intens van genieten. We gunnen haar dan ook meer van deze mooie momenten. Een maatje zou voor haar dan ook van onschatbare waarde zijn!

Zie jij het als een uitdaging om Patricia te leren kennen? Geniet jij, net als Patricia, van muziek en gun je haar dat extra beetje aandacht? Twijfel dan niet langer en neem vrijblijvend contact op om kennis te maken. Patricia is flexibel in haar mogelijkheden qua dagen, tijdstip en frequentie van het contact.

Voor vragen of bij interesse kun je contact opnemen met:
Carlijn Ceelen – Coördinator vrijwilligerswerk
E-mail: vrijwilligerswerk@kempenhaeghe.nl
Tel: 06-83524991

Onze bewoners staan centraal, maar we vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich met plezier inzetten, op momenten dat het hen ook schikt. De frequentie van het contact is daarom in overleg af te stemmen.

* Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Tegenprestatie

Naast het werken in een ontzettend leuke omgeving, de kans om echt het verschil te maken en het feit dat je enorm van waarde bent voor een ander, willen wij als Kempenhaeghe ook graag laten merken dat we onze vrijwilligers erg waarderen. Daarom krijg je als vrijwilliger o.a.
-Een reiskostenvergoeding
-Een kerstattentie
-Een vrijwilligersfeest
-Gratis deelname aan cursussen en workshops
-Gratis deelname aan de personeelsvereniging
-Fitnessen tegen gereduceerd tarief e.d.