Advertentienummer: V2849

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw
Hulpverlening
Zorg
Wanneer:
Middag
Doordeweeks
Waar :
Weert Midden
Weert Zuid
Weert
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Wil jij je als vrijwilliger inzetten voor een dagbestedingsproject binnen de wijk Groenewoud en bijdragen aan het welzijn van onze deelnemers? We zoeken op dit moment iemand voor de dinsdagmiddag.

Binnen diverse locaties van stichting Land van Horne maken senioren (lees kwetsbare ouderen uit de buurt) gebruik van dagbesteding. Er is tijd voor een kop koffie, een praatje met de deelnemers en er worden samen leuke activiteiten ondernomen. De sociale contacten zijn belangrijk; het voorkomt eenzaamheid.

We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het team binnen Groenewoud (Nedermazehof) op dinsdagmiddag tussen 13.00 en 16.30 uur wilt komen versterken. Je werkt samen met medewerkers en mede-vrijwilligers.

Ben jij een enthousiaste gastvrouw/-heer die makkelijk contact legt met (kwetsbare) ouderen, graag een praatje maakt maar het ook leuk vind om een b.v. een spel te spelen, koffie te serveren of een stukje te wandelen. Meld je dan snel aan :)

Neem voor meer informatie over deze leuke vacature vrijblijvend contact op met John Seuren, coördinator Vrijwilligerswerk Stichting Land van Horne. De koffie staat voor je klaar.

Tegenprestatie

Leuk dat je interesse hebt om als vrijwilliger binnen Stichting Land van Horne aan de slag te gaan.
Als vrijwilliger ben je van onschatbare waarde voor ouderen én voor onze organisatie. Vrijwilligers geven de zorg kleur. Een bezoekje, jouw aandacht, het samen ondernemen van activiteiten dragen er aan bij dat cliënten zich prettig voelen. En je krijgt er zelf ook iets voor terug. Je ontmoet nieuwe, bijzondere mensen en kunt je kwaliteiten inzetten voor anderen. Het is ook nog eens heel dankbaar werk. Kortom; een hele verrijking!
Vrijwilligers zijn door ons goed verzekerd en geïnformeerd en krijgen daarnaast o.a. een kerstpakket, scholingen en een jaarlijkse feestavond aangeboden.
Voor meer informatie zie ook de website van Stichting Land van Horne.