Advertentienummer: V2851

Advertentie details

Thema (soort werk):
Gastheer/ Gastvrouw
Maaltijdverzorging/buffetwerk
Zorg
Wanneer:
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
Waar :
Weert Noord
Weert Midden
Weert
Online
Voor wie:
Individuen
Jongeren
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Binnen het eetpunt van woonzorgcentrum Hushoven (Gasterij de Stoof) zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwillig(st)er die ons team wilt komen versterken op donderdag- of vrijdagmiddag. 

Wat ga je doen? 
Tafels dekken, gasten ontvangen en hen naar de tafel begeleiden, drinken inschenken, eten uitserveren, een praatje maken, opruimen enz. De werkzaamheden zijn tussen 11.00 en 14.00 uur.

Ben jij gastvrij en klantvriendelijk ingesteld? En heb je affiniteit met ouderen en vind je het leuk om in een team te werken dan is deze leuke vrijwilligersplek wellicht iets voor jou.

Neem voor meer informatie over deze vacature vrijblijvend contact op met John Seuren, Coördinator Vrijwilligerswerk, Stichting Land van Horne. De koffie staat voor je klaar. 

Tegenprestatie

Je wordt ingeschreven als vrijwilliger van Stichting Land van Horne. Dit biedt je een plek waar je gewaardeerd wordt voor je inzet en kunt genieten van een mooie attentieregeling.
Er is een reiskostenvergoeding en je krijgt mogelijkheden tot het bijwonen van interessante cursussen, zoals de cursus 'begeleiden van cliënten in een rolstoel' of de cursus 'dementie en onbegrepen gedrag'.